Колико сте срећни на свом послу? Inspiring #Leadership through #Emotional Intelligence #Boyatzis #

See on Scoop.itMDG Sustainable Education

The course Inspiring Leadership through Emotional Intelligence by Richard Boyatzis from Case Western Reserve University will be offered free of charge to eve…

Вукашин Б Васић‘s insight:

Сви ови млади људи који су добили какво такво запослење, а и ми матори који смо променили по неколико послова, свакодневно се срећемо са разноразним директорима, шефовима, менаџерима, начелницима. Како се осећате кадa помислите на све њих? Јесте ли у (хроничном) стресу или вам осмех заигра на лицу? Почиње срце брже да удара, дланови зноје или једва чекате да дођете на посао?

Курс професора Бојатиса Инспирисање лидерства путем емоционалне интелигенције на Курсери је прави доживљај! Да, управо тако, доживљaј, хепенинг, а истовремено мукотрпан и истрајан рад на сопственом усавршавању. Откривење у правом смислу речи.

Ако сте помислили на неку спектакуларну ИКТ режију, анимацију, неке играрије и керефеке, преварили сте се. Лекције су „досадне у ИКТ смислу“, врло сличне овом промо видеу. Да бисте истински уживали потребна је само добра воља, концентрација, мотивација и осећај за лепо и добро.

Два су начина како можете формално положити овај курс. У оба случаја морате бити врло активни јер нема пасивног полагања тестова као јединог и потребног услова за стицање сертификата.

Надам се да ће Курсера поновити овај курс те га топло препоручујем свим интелектуалцима па и „полуинтелектуалцима“ у Јовановићевом смислу. Небитно је да ли сте у позицији надређеног или потређеног. Научићете да је најбитније да се дели заједничка визија. После је све лако.

See on www.youtube.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s